HV Compleet Gevloerd

Bezoek onze winkel in Groesbeek (bij Nijmegen)

Compleet Gevloerd

voordeel-vloerEen vloer of trap kopen bij een webshop is niet altijd een goede en voordelige keuze! Wij krijgen regelmatig mensen in onze showroom die een product via internet / bouwmarkt gekocht hebben en daar op terugkomen. Vaak wordt er een verkeerde keuze gemaakt, omdat daar meestal het vakkundig advies ontbreekt en snelle verkoop voorop staat. Een vakkundig advies is van groot belang voor u en uw vloer. Problemen aan uw vloer kunnen vergaande gevolgen hebben.

Honselaar Vloeren verkoopt daarom geen vloeren en trappen op internet maar heeft een compleet nieuw verkoopsyteem ontwikkeld “HV Compleet Gevloerd”. Dit systeem bestaat uit 2 voordeelconcepten. Elk concept heeft zo zijn eigen voordelen. Met dit verkoopsysteem kunt u alles tot in de puntjes door ons laten verzorgen, maar ook kunt u voor een lage prijs uw vloer of trap kopen en daarbij toch gebruik maken van ons vakkundig advies. Zo bent u er dus zeker van dat u de juiste keuze maakt en niet voor verrassingen komt te staan.

Honselaar Vloeren heeft voor ieder probleem een gepaste oplossing. Welk voordeelconcept u ook gekozen heeft, u kunt gebruik maken van onze kennis en advies krijgen over de vele accessoires zoals ondervloeren, (buigbare) plinten, afwerkstrips, schoonloopmatten, vloerverlichting, vloerbescherming en onderhoud. Geen probleem is ons te gek: wij hebben overal een oplossing voor!

* HV Compleet Gevloerd Service
Gratis opmeten (incl. vochtmeting) na akkoord concept-offerte. Orders boven de €. 500,00 worden gratis bezorgd in heel Nederland (excl. Waddeneilanden). De materialen worden achter de eerste deur op de begane grond geleverd (voor flats is dit dus beneden in de hal). Het bezorgadres dient goed met de auto bereikbaar te zijn. Bezorgen kan overdag maar na overleg ook in de avonduren.

** HV Compleet Gevloerd Prijs
Orders boven de €. 500,00 worden gratis bezorgd in heel Nederland (excl. Waddeneilanden).  De materialen worden achter de eerste deur op de begane grond geleverd (voor flats is dit dus beneden in de hal). Het bezorgadres dient goed met de auto bereikbaar te zijn. Bezorgen kan overdag maar na overleg ook in de avonduren.