Pvc click vloeren

Gratis Alufoam ondervloer*

klik hier voor onze gunstige voordeelconcepten

* geldig bij ons Premium en Premium Budget voordeelconcept en niet i.c.m. andere acties. Als u een andere ondervloer nodig heeft, wordt de aanschafwaarde van de Alufoam ondervloer hierop in mindering gebracht.

Zoekt u een houten vloer, laminaat vloer of parketvloer?

Pvc click: dat is makkelijk leggen!

Wie een vloer koopt, doet dat altijd met de bedoeling om hiervan zolang mogelijk te genieten. De keuze van de vloer is bepalend voor de sfeer in huis en voor de verdere inrichting. Genoeg reden om enkel tevreden te zijn met een PVC click vloer die een sfeer creëert waarbij u zich comfortabel voelt, die uw woning meerwaarde geeft en die ook nog eens makkelijk te onderhouden is.

Alle vloeren in onze collectie zijn opgebouwd uit een sterke PVC toplaag, een HDF kern met clicksysteem en een kurklaag op de onderzijde van de planken voor een uitstekend loopcomfort en geluiddemping. De vloeren zijn afgewerkt met een transparante duurzame UV-coating. In ons assortiment PVC click vloeren hebben wij ook planken van 220 cm lang, dat is bijna dubbel zo lang als de meeste PVC vloeren. Door de lange planken wordt de beleving van een echte houten vloer extra benadrukt en maakt dat de vloer bijna niet van echt hout te onderscheiden is..

Egaliseren is niet meer nodig

Het grote nadeel van een Pvc vloer die wordt geplakt op de ondergrond, is dat hier altijd geëgaliseerd moet worden. Door de unieke samenstelling van onze PVC click vloeren is egaliseren nog maar zelden nodig. Hierdoor zijn deze vloeren dus uitstekend zelf te leggen.