Pvc click vloeren

Bezoek onze winkel in Groesbeek (bij Nijmegen)

HV voordeel!

klik hier voor onze gunstige voordeelconcepten

Wat kost een houten vloer, laminaat of pvc click vloer?

Pvc click: dat is makkelijk leggen!

Wie een vloer koopt, doet dat altijd met de bedoeling om hiervan zolang mogelijk te genieten. De keuze van de vloer is bepalend voor de sfeer in huis en voor de verdere inrichting. Genoeg reden om enkel tevreden te zijn met een PVC click vloer die een sfeer creëert waarbij u zich comfortabel voelt en die uw woning meerwaarde geeft en die ook nog eens duurzaam en makkelijk te onderhouden is.

Egaliseren is bij onze PVC click vloer niet nodig

Het grote nadeel van een conventionele Pvc vloer die wordt geplakt op de ondergrond, is dat de vloer altijd eerst geëgaliseerd moet worden. Door de unieke samenstelling van onze PVC click vloeren is egaliseren nog maar zelden nodig. Hierdoor zijn deze vloeren dus uitstekend zelf te leggen. Tevens bespaart u op de kosten voor het egaliseren als u kiest voor onze PVC click vloeren.

COREtec Pvc click vloeren 100 % waterbestendig

COREtec is dé koploper als het gaat om duurzame vloeren. Honselaar levert verschillende modellen, met ieder zijn eigen unieke voordelen. De COREtec vloeren zijn 100% waterbestendig, extreem stabiel, eenvoudig te plaatsen, geschikt voor elke ondergrond, hebben een hoge kras-weerstand, zijn geluidsdempend en tevens geschikt als u huisdieren heeft.

COREtec staat voor:

  • 100 % waterproof
  • Extreem stabiel
  • 10db geluidsreductie (dus prima toe te passen in appartementen)
  • Geen acclimatisatie nodig voor het leggen (bij opslag van 0 tot 65 graden)
  • Eenvoudig te plaatsen door uniek click systeem
  • Akoestisch dempend
  • Geschikt voor vloerverwarming en koeling (Original 0,066 (m2 K/W)) en (Ceratouch 0,05 (m2 K/W))
  • Hoge krasweerstand
  • Levenslang garantie bij normaal gebruik Consumenten (10 jaar garantie bij Commercieel gebruik)

COREtec Pvc vloeren

Klik & Klaar: zo eenvoudig is het!

Is gemaakt voor het echte leven en ontworpen voor eenvoud.

COREtec Ceratouch Pvc vloeren

De sensatie van renovatie!

De look & feel van steen, het plaatsingsgemak van COREtec.

Bezoek onze vloeren winkel in Groesbeek (bij Nijmegen)

In onze winkel in Groesbeek kunt u verschillende PVC click vloeren bekijken. Profiteer van ons deskundig advies bij de aanschaf van een nieuwe PVC click vloer (of andere vloer). Een nieuwe vloer koopt u niet iedere dag en een goed advies kan u veel voordeel opleveren. Voor het kiezen van de juiste vloer zult u rekening moeten houden met verschillende aspecten zoals soort ondervloer, soort woning (appartement, tussenwoning, vrijstaande woning). Maar denk ook aan huisdieren, kinderen, krasbestendigheid en toepassing van vloerverwarming.

Kom naar onze winkel in Groesbeek (op 10 min van Nijmegen, parkeren kan voor de deur) en ervaar de mogelijkheden van houten vloeren, PVC click vloeren en laminaat. Voor vragen kunt u ons ook bellen of mailen.