Zelf uw vloer leggen

Uw vloer zelf leggen?

wij helpen u op weg

Dat is een goed begin!

laminaatstansOns uitgangspunt is dat uw nieuwe vloer er prachtig bij komt te liggen. U krijgt bij Honselaar Vloeren bij aanschaf van een vloer of trap namelijk professioneel gereedschap gratis in bruikleen. Denkt u daarbij voor een laminaatvloer aan afstandswigjes, een aanslagblok en een aanslagijzer, maar ook aan kniptangen voor plakplinten en overzetplinten! Daarnaast krijgt u een laminaatstans te leen. Hiermee knipt u het laminaat eenvoudig op maat: handig én stofvrij. Voor het afzagen van kleine hoekjes uit de planken kunt u een decoupeerzaag gebruiken en zelfs die kunt u bij ons lenen. Ook voor het leggen van lamelparket en houten vloeren hebben wij prachtige gereedschapskisten met handig materiaal te leen. Als u uw trap wilt gaan renoveren dan hebben we voor u een handige trapspin of een trappensjabloon gratis te leen

Verhuur van gereedschap

Bovenstaand gereedschap hebben wij ook in de verhuur. Daarnaast verhuren wij boenmachines voor het periodiek onderhoud van uw houten vloer. Dan hoeft u voor het boenen van uw vloer niet meer op de knieën. De benodigde pads en sleepnetten zijn uiteraard ook bij ons verkrijgbaar.

U merkt, de service van Honselaar Vloeren gaat ver, heel ver. De klant is bij ons nog steeds koning. Daarom zeggen wij: Honselaar Vloeren voor een vloer met een tevreden gevoel.