Wie zijn wij

Honselaar Vloeren

voor een vloer met een tevreden gevoel!

 

Over ons

Misschien heeft u al eens van de naam HONSELAAR gehoord. Tenslotte is ons bedrijf al ruim 35 jaar actief in de woninginrichting. In deze jaren hebben wij genoeg ervaring opgedaan om de klant de beste service te verlenen, zodat u jarenlang plezier heeft van uw aankoop. Als u besloten heeft bij ons een vloer te willen kopen, komen wij bij u thuis om de ondergrond te inspecteren en het vochtpercentage te meten. Tevens nemen wij de benodigde maten op, zodat wij na dit bezoek een gepaste offerte voor u kunnen maken. Natuurlijk komen wij de door u aangeschafte vloer bij u thuisbezorgen, als u dat wenst.

Vakkundig

Alle vloeren uit ons assortiment zijn door u zelf te plaatsen. U wordt door ons met vakkundig advies en professioneel gereedschap gratis ondersteund. 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Als Honselaar Vloeren nemen wij graag onze verantwoordelijkheid ten opzichte van mens en milieu. Zo bieden wij onder andere houten vloeren die geproduceerd worden van hout uit goed beheerde en gecertificeerde bossen en respecteren daarmee het milieu. In onze produktie zorgen wij voor gescheiden inzameling van afval. Omdat wij graag zuinig zijn op onze medewerkers werken wij alleen met oplosmiddelvrije producten (ter voorkoming van de schildersziekte OPS) en werken wij conform Arbo wetgeving.

Cbw erkend

CBW logoDoor onze ruime ervaring kunnen wij u met trots zeggen dat ons bedrijf CBW erkend is. Zo koopt u niet alleen tegen scherpe prijzen, maar ook met maximale zekerheid.

Daarom luidt onze slogan: Voor een vloer met een tevreden gevoel.