Reinigen en onderhoud van uw vloer

Onderhoudsadvies nodig?

stel hier uw vraag

Laminaat vloeren

Voor het dagelijkse onderhoud is stofzuigen en/of wissen met een wisser voldoende. Als u de vloer wilt dweilen, doet u dit met de duo dweil gedompeld in warm water met laminaatreiniger die wij van diverse merken op voorraad hebben. U moet zoveel mogelijk vocht vermijden op uw laminaatvloer.

Onderhoud Laminaat vloeren

Lak vloeren

Voor het dagelijkse onderhoud is stofzuigen en/of wissen met een wisser voldoende. Als u de vloer wilt dweilen, doet u dit met de duo dweil gedompeld in warm water met parket cleaner. U moet zoveel mogelijk vocht vermijden op uw gelakte vloer. Voor het periodieke onderhoud gebruikt u een polish, ter bescherming van uw laklaag.

Onderhoud lak vloeren

Onderhoud Rigo Step lak vloeren

Floorservice olie vloeren

Voor het dagelijkse onderhoud is stofzuigen en/of wissen met een wisser voldoende. Als u de vloer wilt dweilen, doet u dit met de duo dweil gedompeld in warm water met Floorservice parketreiniger. U moet zoveel mogelijk vocht vermijden op uw hardwax vloer. Voor het periodieke onderhoud gebruikt u Floorservice onderhoudswas, ter bescherming van uw olielaag.

Onderhoud Floorservice olie vloeren

Royl olie vloeren

Voor het dagelijkse onderhoud is stofzuigen en/of wissen met een wisser voldoende. Als u de vloer wilt dweilen, doet u dit met de duo dweil gedompeld in warm water met Royl Milde Reiniger of Royl Voedende Vloerzeep. U moet zoveel mogelijk vocht vermijden op uw olie vloer. Voor het periodieke onderhoud gebruikt u Royl Intensieve Reiniger en daarna de Royl Onderhoudsolie, ter bescherming van uw olie laag.

Onderhoud Royl olie vloeren

Aquamarijn olie / hardwax vloeren

Voor het dagelijkse onderhoud is stofzuigen en/of wissen met een wisser voldoende. Als u de vloer wilt dweilen, doet u dit met de duo dweil gedompeld in warm water met Aquamarijn Clean-R of Aquamarijn Clean-Z. U moet zoveel mogelijk vocht vermijden op uw olie / hardwax vloer. Voor het periodieke onderhoud gebruikt u Aquamarijn Clean-S speciaalreiniger en daarna de Aquamarijn Finilim onderhoudswas of Aquamarijn revol 30 onderhoudsolie, ter bescherming van uw olie / waxlaag.
De Aquamarijn onderhoudsmiddelen zijn uitlopend. Hier hebben wij goede alternatieven voor.

Onderhoud Aquamarijn hardwax vloeren

Onderhoud Aquamarijn olie vloeren

Osmo hardwax vloeren

Voor het dagelijkse onderhoud is stofzuigen en/of wissen met een wisser voldoende. Als u de vloer wilt dweilen, doet u dit met de duo dweil gedompeld in warm water met Osmo wisch fix. U moet zoveel mogelijk vocht vermijden op uw hardwax vloer. Voor het periodieke onderhoud gebruikt u Osmo onderhoudswas, ter bescherming van uw waxlaag.

Onderhoud Osmo hardwax vloeren

Woca olie vloeren

Voor het dagelijkse onderhoud is stofzuigen en/of wissen met een wisser voldoende. Als u de vloer wilt dweilen, doet u dit met de Swepmop gedompeld in warm water met Woca natuurzeep. Door uw vloer te dweilen met natuurzeep reinigt u de vloer en de zeep laat gelijk een deel vaste stoffen achter, zodat de vloer steeds opnieuw een beschermlaagje krijgt. U moet zoveel mogelijk vocht vermijden op uw geoliede vloer. Voor het groot onderhoud gebruikt u een Woca intensiefreiniger en daarna de Woca onderhoudsolie of Onderhoudspasta, ter bescherming van uw olie laag.

Onderhoud Woca olie vloeren