Traprenovatie

Bezoek onze winkel in Groesbeek (bij Nijmegen)

HV Compleet Gevloerd!

klik hier voor onze gunstige voordeelconcepten

 

Wat kost een houten vloer, laminaat of pvc click vloer?

Geef uw trap een nieuw leven

Er zijn in Nederland duizenden mensen die balen van hun bestaande trap. Hij ziet er versleten, niet mooi meer uit. Een nieuwe trap is vaak geen optie, maar wat dan? Renovatie van trappen is de trend. Wij bieden u meerdere mogelijkheden tegen een heel redelijke prijs.

De trap bekleden met laminaat

Allereerst kunt u uw trap bekleden met hoogwaardig laminaat. Dit speciale anti slip laminaat is in meerdere houtdecoren en uitvoeringen leverbaar. U kunt de stootborden uitvoeren in de kleur van de treden, maar ook in wit of aluminiumkleur. De wangen dient u te lakken in de door u gewenste kleur. Door middel van LED verlichting in de traptredes krijgt uw trap een geheel andere uitstraling.

De trap bekleden met eiken renovatietreden

De tweede optie is de trap renoveren door middel van complete eiken renovatietreden die direct voorzien zijn van een trapneus. Om uitglijden te voorkomen worden de treden voorzien van een zwarte rubberen antislipstrip. Voor een complete afwerking zijn er ook stootborden leverbaar, waarbij u kunt kiezen uit eiken of wit gegrond (nog door u af te lakken). De wangen van de trap dient u te lakken. De trap kan afgewerkt worden met diverse (kleur)oliën, waardoor de trap in vrijwel elk interieur past. Ook in deze variant kunnen wij LED verlichting verwerken. U kunt daarbij kiezen uit de vele varianten uit de eyeleds collectie.

Informatie

Graag nodigen wij u uit een bezoek te brengen aan onze showroom waar wij u de mogelijkheden kunnen tonen en toelichten. Indien u wenst komen we daarna bij u thuis om de situatie ter plaatse te beoordelen.

*) geldig bij aanschaf van een laminaat of houten trap en niet geldig i.c.m. andere acties.