Laminaat vloeren

Bezoek onze winkel in Groesbeek (bij Nijmegen)

HV voordeel!

klik hier voor onze gunstige voordeelconcepten

Wat kost een houten vloer, laminaat of pvc click vloer?

Een laminaatvloer: dat is praktisch!

Laminaat is een vloer met een dikte van ca. 8 mm en bestaat uit een kunststof toplaag, een HDF tussenlaag en een contralaag. Bij een laminaatvloer is het noodzakelijk een ondervloer en folie te plaatsen. Deze bijproducten zijn in diverse soorten bij ons verkrijgbaar, afhankelijk van de staat van uw ondergrond en de door u gewenste geluidsreductie. Wij leveren ondervloeren met geluidsreductie naar boven en/of naar beneden. Laminaat is in vele dessins verkrijgbaar, waaronder hout- en steenmotieven. Ook kunt u kiezen uit laminaatvloeren met 2 v-groeven of 4 v-groeven. Nieuw in ons assortiment zijn de lange en extra brede laminaatplanken wat een fantastische natuurlijke uitstraling geeft. Zo ziet u, er zijn in laminaat mogelijkheden genoeg om een mooie duurzame laminaatvloer voor uw woning uit te zoeken.

Laminaatvloer modetrends

Onze collectie laminaatvloeren wordt regelmatig vernieuwd aan de hand van de modetrends. Een groot voordeel van laminaat is dat de vloer kleurecht, vlekongevoelig en zeer slijtvast is. Bovendien is laminaat de meest onderhoudsvrije vloer.

Klik-systemen

Ons assortiment laminaatvloeren bestaat uit diverse klik-systemen. Een laminaatvloer met een klik-systeem is een vloer die zonder lijm snel en eenvoudig te leggen is. Over het algemeen is de vloer drie keer te verhuizen. Bij een laminaatvloer met een lijm-systeem worden de panelen onderling verlijmd. Deze vloer is dus niet meer te verhuizen. Een harde vloer, zoals laminaat, is ook zeer geschikt voor mensen met stofallergieën en astmatische aandoeningen.